Ezadruga je sajt koji spaja ljude koji nude i one koji traže prvenstveno kratkoročne poslove (nadničarske, sezonske, dnevne). Korisnici stranice prave svoj online portfolio koji će biti vidljiv poslodavcima. Poslodavci postavljaju poslove sa konkretnim informacijama na koji potražioci konkurišu. Na osnovu portfolia poslodavac će odlučivati kog kandidata želi da unajmi za rad.

Postoje tri načina da se ulogujete na naš sajt: 1. Preko svog google naloga 2. Preko facebook naloga 3. Kreiranjem svog profila na našem sajtu

Registracija za kadnidata i poslodavca je potpuno besplatna na našem sajtu. Sve što treba da uradite je da popunite osnovne informacije na početnoj stranici našeg sajta i postajete korisnik ezadrug-e. Registracija se radi samo jednom i to prvi put kada koristite ezadruga.rs.

Postoje tri načina da se ulogujete na naš sajt: 1. Preko svog google naloga 2. Preko facebook naloga 3. Kreiranjem svog profila na našem sajtu Da biste se prijavili za posao treba da nađete posao koji Vas zanima i kada uđete u posao koji ste izabrali sa desne strane u pomoćnom meniju kliknete na dugme Konkuriši za posao. Klikom na dugme Konuriši za posao postajete kadnidat za izabrani posao.

Postoje tri načina da se ulogujete na naš sajt: 1. Preko svog google naloga 2. Preko facebook naloga 3. Kreiranjem svog profila na našem sajtu Odlaskom na stranu Postavi posao i popunjavanjem osnovnih specifikacija postavljate posao.

Odlaskom na stranu postavi posao imate mogućnost da izaberete jednu od četiri kategorije. Posle odabira kategorije popunjavate zadata polja, što je detaljnije moguće,klikom na dugme nasatvi kreirate posao.

Naš sajt sadrži tri osnovne kategorije : Fizički poslovi, Kancelarijski poslovi, Kućni poslovi. Ako niste sigurni u koju kategoriju bi svrstali vaš posao, ili on ne pripada nijednoj od ponuđenih kategorija, imamo i kategoriju : Ostali, u koju možete svrstati sve poslove koji ne pripadaju navedenim kategorijama.

Posle objavljenog posla i isteka predviđenog vremena za prijave, dobijate listu kandidata koji su konkurisali za Vaš posao. Pregledom osnovnih podataka svakog kandidata imate mogućnost da nađete najboljeg za Vaš posao. Kada ste našli kandidata koji odgovara vašim zahtevima.

Način plaćanja se dogovara s kandidatom za posao. Ezadruga nema nikakve veze s plaćanjem radnika. Mi smo samo posrednici i tu smo da vam pružimo uslugu da brže i lakse pronađete najbolje kandidate za Vaš posao.

Onog trenutka kada se kandidat prijavi na Vaš oglas vi ćete biti u mogućnosti da vidite njegov profil i ocene prethodno obavljenih poslova.

Ne, nije moguće kontaktirati kadnidata pre odabira. Smatramo da na profilu svakog kandidata imate već dovoljno informacija koje Vam mogu pomoći pri odabiru odgovarajućeg kandidata za posao.

Ne. Ezadruga je samo posrednik između poslodavca i radnika.

Da, postoji mogućnost zapošljavanja više radnika za posao.

Sve podatke na svom profilu kao i lozinku možete menjati tako što ćete otići na profil stranu i sa desne strane pored svakog podatka imate opciju promeni. Klikom na promeni dobijate mogućnost da menjate svoje podatke i klikom na opciju sačuvaj da sačuvate iste.

Da biste se prijavili za posao treba da nađete posao koji Vas zanima i kada uđete u posao koji ste izabrali sa desne strane u pomoćnom meniju kliknete na dugme Konkuriši za posao. Klikom na dugme Konuriši za posao postajete kadnidat za izabrani posao.

Po završetku obavljenog posla ćete moći da ocenite radnika sa jednom od tri ocene ( pozitivno, neutralno, negativno) i tada možete i da obrazložite svoju ocenu i mi vas molimo da to i učinite. Svaka vaša ocena i komentar pomaže kako radniku tako i poslodavcu pri sledećim poslovima.

Za svaki problem možete kontaktirati Ezadrugu, tako što ćete nam poslati email