Ko smo mi
i šta radimo

Šta je Uradi-Zaradi?

Uradi Zaradi je jedina internet platforma u Srbiji koja povezuje ljude, koji nemaju dovoljno vremena za održavanje doma, sa osobama koje su spremne da im u tome pomognu i pritom zarade. Naši klijenti su najčešće zauzeti profesionalci, poput preduzetnika, bankara, menadžera koji zbog dinamike svog posla najčešće nemaju vremena da obave poslove čišćenja, peglanja i održavanja u svojoj kući. Naši izvršioci zadataka su često studenti, domaćice, nezaposleni koji žele dodatnu zaradu i ljudi sa dovoljno slobodnog vremena i željom da vam pomognu sa obavezama koje se javljaju u toku svakog dana.

Naša želja za stvaranjem ove platforme postoji već nekoliko godina i srećni smo što možemo da kažemo da je naša zamisao, potpuno nova za ove prostore, zaživela veoma brzo uz prve klijente koje smo imali krajem 2016. Kroz dve godine rada uvideli smo koliko ova usluga pomaže ljudima i plan je da se proširimo na druge gradove Srbije.

Naš cilj je da stvorimo što intuitivniju uslugu gde ćemo mi brinuti o vašem celokupnom domaćinstvu bez potrebe da se bavite sitnicama i da se okrenete svom slobodnom vremenu. Poručite naše pakete za lakši život!

UradiZaradi tim

Jelena Joksimović

CFO

Statističar i matematičar, naša finansijska direktorka vodi računa o tome da Uradi Zaradi uvek posluje sa dobitkom. Uz to, ona je i glavna urednica našeg bloga.

Dušan Cemović

CTO

Programer sa višegodišnjim iskustvom u ovoj dinamičnoj i zahtevnoj struci. Njegova briga je da naša platforma i sva ostala tehnologija radi bez najmanjeg zastoja.

Dragana Jovčić

CEO

Naša operativna direktorka je diplomirala političke nauke, a njene odlike bi trebalo da krase i njene školske kolege širom sveta: odgovorna je, vredna i stalno pokazuje inicijativu. Rečju - stub naše firme.